På den ordinære generalforsamling blev der stillet spørgsmål til opsætning af den nye bom ved stien ud mod markerne. Den, som kan ses på billedet ovenfor. Det er ikke bestyrelsen, der har opsat den men vi lovet at undersøge sagen.

Vi har været i dialog med kommunen, som er dem, der har opsat den. Det har de gjort som reaktioner på en faldulykke over kæden, som desværre ikke havde korrekte afmærkninger. De har derfor skiftet den til en bom jf. Nutidens standarder.

Med henvisning til knallert kørsel, har vi spurgt kommunen efter en bom mere, men det afviser de, fordi handicap scootere, ladcykler og lignende skal kunne passere. Deres opfattelse er, at dens opgave alene er at sikre området i mod kørsel med biler. Endvidere at knalderter alligevel blot sætte farten op efter at have passeret en forhindring.

Den nye bom er aflåst med en trekant nøgle, i stil med den som anvendes til de udvendige gas skabe. Bestyrelsen har en nøgle der kan nu udlånes hvis der er behov for det.

Vi følger kommunens skøn og anvisninger og har fjernet kæden. Vi gør ikke yderligere ved sagen.