Referat af bestyrelsesmøde – Grundejerforeningen Bigården

Tilstede var:
Mathias
Karsten
Marie
Martin
Tim

Hundelorte Skraldespande

Opfølgning på Rikke som modtog en anerkendelse for hendes indsat, den havde hun ikke set komme, men blev meget glad.

Hjertestarter

Har været i brug en enkelt gang, og genaktivering af den var registeret hos knud, og er nu flyttet til Tim. Tim og Karsten lavet, efter at den havde været i brug eftersyn af den. (Den havde været hentet, men ikke brugt).

Legeplads

Mathias har undersøgt om der er krav om eftersyn, og det viser sig at kommunen har en mand der laver serviceeftersyn. Vi undersøger yderligere om der kan laves eftersyn på vores legeplads under denne aftale. Mathias er på opgaven og kontakter kommunen.

Grønt område.

Hesteskoen og ukrudt her, samt tilvækst af brombær buske og andet ukrudt på vores arealer. Vi skal have taget beslutninger om hvor vidt vi selv giver den en skalle, lægger det ud til beboerne, eller køber assistance. Hjertebjerggård skal bydes ind til opgaven. Mathias tager kontakt. Yderlige skal de give et bud på oprensning af grusbanen.

Juletræstænding d. 27/11-2022 på det Grønne område

Indkøbsliste til julefest.
-Glögg.
-Slik til slikposer.
-Juletræ – Stjerne- lyskæder.
-Æbleskiver – Syltetøj – Flormelis.

Hvem handler? Udgifterne dækkes naturligvis. Juletræet for sig selv, slik poser kan med fordel være fra Rema, der kan man vidst få en slikpose for en 13-14 kroner. Vi plejer at indkøbe 50 slikposer.

Æbleskiverne skal varmes hjemme, og medbringes i termokasser, hvem har evt. sådan nogen? Måske fra et måltidskasse koncept.

Glögg laves hjemme fra og holdes varm på gasblus, som ligger hos mads. Vi kan godt bruge 1-2 klapborde til at stille det på, eller måske have borde, hvem har?

Mads har lys, fod, og stjerne til træet på loftet, der skal indkøbes batterier til lyset, umiddelbart vides det ikke hvilken type batterier det er, så det skal tjekkes ind 🙂

Invitaion, skal være færdig ASAP. Så skal der inviteres på hjemmesiden, som efterfølgende ligges på facebook siden.

Martin handler ind, og det er forsent at hente en jule man så vi må køre uden. Marie er på opgaven med at skaffe julesange der kan deles ud. Der indbudt til klokken 16:00

Facebook

Karsten – Noget nyt? Det kunne være fedt med et flow af informationer på en eller anden måde.

Lys på områderne

Martin – Noget nyt? Tim har jeg rettet henvendelse til Stenbæk-Andersen, som har ansvar for den væltet lampe PT. Det viser sig de har bestilt en ny lampe som kun lyser 180 grader rundt, og ikke 360 som den nuværende, de har derfor bestilt en ny som de venter på.

Martin har taget kontakt til en ny elektrikker der skal give et bud på udskiftning af alle lamperne, det går lige lovligt langsomt med den nuværende.

Vej

Martin – Nyt skilt med børn på vejen, hvad koster det, skal vi bestille det hjem og få det sat op? Det var lidt dyrt med et nyt skilt, så det undersøges igen om det kan gøres billigere.

Udskiftningen af lamper på det grønne område

Martin, der er 6 lamper der skal udskiftes, med 360 graders lys. Der skal blot indhentes et tilbud fra Stenbæk-Andersen, men måske vente indtil vi nærmere os generalforsamlingen og derfor bedre kan bruge det til godkendelse her.

Regnskab

Der mangler indbetalinger fra 2 grundejere.

Evt.